HTML

Erasmus Experience Efendim!

"Elindultam szép hazámból..." és megérkeztem Isztambulba 2009-ben. Eredetileg az ott töltött 5 hónapról szólt ez a blog, de lehet, hogy túlnő ezen. Erasmus, Isztambul, szerintem.

Erről írtam, ezt keresed

Így írtok ti

Antonin születésnapja

Efendim 2009.10.23. 23:46

Ma van. 21 éves lett kb 42 perce (tudom otthon még tegnap van) és magából teljesen kivetkőzve jött haza, hogy 3 év után megcsókolt egy lányt! Részeg is persze. És eszméletlenül boldog, hogy megtört az átok és a lány gyönyörű és ő megcsókolta! És örül mindannyiunknak és mindenkit szeret és annyira örül, hogy lakótársak vagyunk... Eszméletlenül aranyos.

És jöjjön pár apró életkép:

"I am frigid, like a fridge. You are the micro'oven and I am the fridge..." (by Antonin)

"French are always talkin' about sex. The hungarian is always talkin' about sweets and icecream, maybe it is sex for him" (by Thomas) - "Instead of the french I get what I'm talkin about."

"I'm out of the game" (Laurent) - az új jelmondat, amit tegnap este óta vagy 40-szer hallottunk /nem túlzok, minimum 40x/, mióta Laurent, úgy néz ki, becsajozott.

"You can use my room..." (Yo) - miután a tegnapi partyn is sikerült a kelleténél többet beszélgetnem a kis török hableánnyal. És egyébként úgy tűnik tényleg van valami abban, amit a franciánk mond.

Címkék: család thomas laurent yohanan antonin gizem

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eeestanbul.blog.hu/api/trackback/id/tr341470904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumpliföld 2009.10.28. 09:49:23

Mi van hát? Megállt az idő, vagy a beadandók, vizsgák miatt nem írsz? Nehogy megártson... :P
süti beállítások módosítása