HTML

Erasmus Experience Efendim!

"Elindultam szép hazámból..." és megérkeztem Isztambulba 2009-ben. Eredetileg az ott töltött 5 hónapról szólt ez a blog, de lehet, hogy túlnő ezen. Erasmus, Isztambul, szerintem.

Erről írtam, ezt keresed

Így írtok ti

Haj-jaj ;)

Efendim 2009.11.13. 15:55

Hát ezzel indult minden - tudom, hogy háttal nem kezünk mondatot, ezért néztem bele a tincseimbe.

A többit Yohananra bíztam - nyilván nincs abban semmi logika, ha nem bízván egyik helyi fodrászban sem a lakótársam kezébe adom a fejem, de ez az Erasmus már csak ilyen itt a Family4 otthonában. Vicces volt. Az mondjuk annyira nem, amikor a felénél közölte, hogy abbahagyja. Azt a köztes állapotot látni fogjátok, na az kicsit azért zavart volna. Vicces, hogy családi esemény lett egy hajvágásból! Antonin is készített képeket, ha szeretnétek, majd azokat is kö(z)zéteszem.

Most viszont épp Zsófiékat várom a reptéren, szóval ne lepődjetek meg, ha egy hétig nem írok. /szinte hallom, ahogy mindenki fellélegzik/

Na kezdődjék a fotóriport! :)

 


 

Címkék: albérlet fotóriport yohanan antonin

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eeestanbul.blog.hu/api/trackback/id/tr51521792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumpliföld 2009.11.13. 16:03:45

Már láttalak így kb. 17 éve utoljára - akkor nyaranta mind a 3-an (4-en) ezt a frizurát viseltétek - most csak a két szélső gyermekem :)
Hímnemű egyedek lévén ez nem is okoz akkora feltűnést.
Gyönyörű fejformát alkottam Nektek, ezért is áll jól :)

dzsíni 2009.11.19. 16:45:35

Téged besoroztak, vagy mi történt?? A szép hajad odalett, jééézusom!

Diáékat puszcsizom!
süti beállítások módosítása