HTML

Erasmus Experience Efendim!

"Elindultam szép hazámból..." és megérkeztem Isztambulba 2009-ben. Eredetileg az ott töltött 5 hónapról szólt ez a blog, de lehet, hogy túlnő ezen. Erasmus, Isztambul, szerintem.

Erről írtam, ezt keresed

Így írtok ti

Péntek este - hostel, sweet hostel

Efendim 2009.09.30. 12:53

Az mennyire vicces, amikor második napja vagy Isztambulban, kétségbeesetten szállás után kutatva és a bátyádnak eszébe jut, hogy van 8 török spanja, akik lehet hogy tudnának segíteni? (mindezt a facebook-on chatelve)
És amikor kiderül, hogy valószínűleg tudnak, csak meg kéne nekik adni egy török telefonszámot, amivel még azért nem rendelkezel, mert a Vodafone nem tudja aktiválni a SIM kártyád az áradások miatt?? (Ez volt az elős és talán egyetlen pont, ahol éreztem az évszázad árvizének hatását)


 

És akkor ehhez csapjuk még hozzá, hogy a délelőtt felkeresett Remax iroda „leggazdaságosabb” ajánlata egy 2 szobás lakás volt 1500€-ért. Azt hiszem nem kell magyaráznom, mennyire is éreztem biztosnak a lakásratalálásom... Bár azért Milán spanjai és Hakan (Márk egyik helyi spanja, akivel megbeszéltük, hogy szombaton eljön velem albit keresni, talán mégiscsak könnyebb lesz egy törökkel az oldalamon) is a remény újabb sugarait sejtették gondolataim aggodalmaktól sötét egén, de mérsékelten voltam nyugodt. Úgyhogy úgy döntöttem, a Matyi által előző este megemlített housewarming and goodbye party épp jókor jön! Hátha még esetleg valami hasznos infót is kapok lakásügyben.

Címkék: albérlet hostel

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eeestanbul.blog.hu/api/trackback/id/tr531417892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shopaholic.mt 2009.09.30. 14:50:46

Fehér betű királyabb volt...
Vagy ha az a célod, h ne tudjuk a blogot olvasni akkor maradjon nyugodtan ez! :)

Mellesleg Szia! és írj sokat! :*

Efendim 2009.09.30. 18:30:14

Bocsi, csak kicsit megviccel néha az oldal. De az időzített megjelenést nagyon csípem. Akkor is felkerülhet új bejegyzés, ha én példának okáért (csakis teoretikusan persze) éppen egy koncerten tombolok.
Fogok, írni fogok, sokat fogok.
süti beállítások módosítása